سیاست جدید تلگرام

سیاست جدید تلگرام

 

اگه توی تلگرام نام خودتونو Saved meesages یا Favorites بذارید، تلگرام حذفتون میکنه و در ضمن شماره تلفنتونو هم بلاک میکنه تا نتونید با نام دیگه‌ای حساب کاربری باز کنید!!!

 

این خبر رو به دوستاتون اطلاع بدید.

خوشحال میشویم نظراتتون رو با ما در میان بگذارید

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *